Cea mai veche piramida a fost descoperita in Crimeea

0 comments

O descoperire impresionanta a fost facuta in Crimeea, unul dintre cele mai frumoase locuri din Ucraina. A fost gasita cea mai veche piramida din lume, construita pe vremea dinozaurilor, sustine un om de stiinta ucrainean.

Piramida a fost descoperita accidental de catre un cercetator, in timpul unor teste efectuate in vederea gasirii surselor de apa, scrie agentia Crimeea News, citata de Sott.

Postul de televiziune ICTV din Ucraina a prezentat un reportaj in care omul de stiinta Vitali Goh spune ca a descoperit o piramida gigantica avand o inaltime de 45 de metri si cu latura bazei de 72 de metri.

El sustine ca piramida a fost construita pe vremea cand traiau dinozaurii. Constructia este trunchiata, precum o piramida maya, dar aspectul sau se aseamana mai mult cu una egipteana.

Aceasta este goala in interior, iar sub fundatie este ingropata o mumie. "Este un corp sub forma de mumie, ce are lungimea de 1,3-1,4 metri, cu o coroana pe cap. Ramane un lucru necunoscut cine a construit piramida. Aceasta constructie unica este cea mai veche de pe planeta", a spus Vitali Goh.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
2012 © enciclopediata.blogspot.com - Citeste cele mai interesante articole de cultura generala, afla toate curiozitatile lumii si nu numai - totul doar din enciclopedia noastra.